top of page
  • Forfatterens bildeAdmin

Vi skal flytte og hva skjer i kanalen når alt må ned?


Til folket som følger med så kommer ikke dette som et sjokk, vi har informert om dette for relativt ganske lenge siden at dattera til huseier skal ta over gården og vi da dessverre må flytte.


Så frem til nå har det vært et ganske tømt marked for leieboliger og det har ikke vært lett og finne noe passende husrom for oss, men nå har vi endelig funnet oss et hus vi kan leie :-D


Dette kom veldig fort og avgjørelsen ble også tatt like kjapt da vi vet at det er vanskelig og finne husrom, så nå skal vi leie oss et lite småbruk på Fagernes sånn ca like lang kjøretid fra ny huset til Fagernes som det er fra der vi bor nå og det er viktig så vi ikke bor for avsides.


Men ja nok om det så hva gjør dette med kanalen når vi skal flytte?

Det er ikke så store tingen som skjer men feks stream går naturligvis ut, jeg må komme meg i gang i nye huset med og bygge kontor osv så det blir nok dessverre ikke mer stream ( tror jeg ) nå i juli. Men jeg skal redigere episoder så vi har jevn strøm med det som ligger klart planlagt til YouTube sånn at dere ikke merker at vi flytter på Tor & Kevin's Naboserie kun stream blir rammet.


! VI TAR FORBEHOLD FOR AT NOEN EPISODER KAN UTEBLI VIST TING TAR MER TID EN VI TROR !


Så vi får se hva som skjer med streams i August, men med alt som skjer nå så blir julekalender produksjon utsatt og jeg får myyye mer stress i høst som kan føre til at stream blir KUN når jeg har tid til det.


Men jeg lover og komme sterkere tilbake med streams når alt har roet seg ned og jeg har tid til alt igjen, og det gleder vi oss virkelig til og kunne fortsette produsere god underholdning til dere fra nytt hus :-D


Så til dere som blir skuffet over at streams utgår jeg beklager virkelig dette, men det var og ta huset nå eller kanskje slite mye med og ikke få noe fornuftig bolig lengere frem.


Så se gjerne masse episoder fremover og vær aktiv både her og i gruppene det hjelper oss masse :-)


Takk for forståelsen.

Mvh Arne Heggelund ( Games Of Tor )

577 visninger3 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

3 Comments


Oj oj oj, gratulerer så mye med bolig Arne og Kine. 😀👍 Dette syns jeg var meget hyggelig å lese. Tenk på dere sjøl nå, for nå har du og dere mer enn nok å gjøre fremover,stream kan du ta når du og dere har fått kommet dere heilt på plass og når du har energi til å streame.

Like
GamesofOdin
GamesofOdin
Jul 06, 2023
Replying to

Enig

Like

Dag Alvar
Dag Alvar
Jul 06, 2023

Kanskje noen videoer/stream av kontor byggingen siden du har det vlogg kameraet?

Like
bottom of page