top of page
  • Forfatterens bildeAdmin

Vi oppdaterer dere med fremtiden mot nytt år!Hallo og velkommen til en liten oppdatering på hva som skjer nå mot både jul og nytt år.


For dere som følger siden og blogg så kommer jo ikke dette som noen stor nyhet med at Kevin har fått seg jobb, dette syns vi er skikkelig bra men vi måtte finne ut i hva kan vi forvente av Kevin i fremtiden og her kommer det.


Sånn som vi har lagt an løpet nå blir sånn: Fredag den 3.11.2023 kommer siste episode av Spin-off serien på Lodygowo og da kommer Tor & Kevin's Naboserie tilbake for en siste visning, da er vi og finne i den norske bygda Rosendal!


Der driver jeg og Kevin i den totale mengden episoder 16 stk blir totalt 17 stk med en avrundnings episode, etter dette vil Tor & Kevin være hovedsakelig og finne i serien Jakten På Virkeligheten som du finne på www.gamesoftor.no eller på vår YouTube kanal. Kevin blir også og finne i årets Julekalender og streams selvfølgelig!


Men vil vi bare se Minecraft på kanalen da?????

Nei det vil dere ikke gjøre det kommer ny serie på Youtube som inneholder Farming Simulator 22 selvfølgelig, og for og gi dere en liten smakebit på hva den serien blir basert på så har dere litt og fantasere med her: terrafarm og gravemaskiner er inkludert, nye mods, det kommer masse nytt som veihøvel, veivals, bulldoser, lastebiler, skogs utstyr, fabrikker, dyr, fjøs med mer!


Som dere da skjønner så vil denne serien her bli meget ny tenkende og det blir noe helt nytt og følge med på, og ønsker du og bidra til hva som skal dukke opp i serien av nye ting?

Da må du følge med på felleskapet på YouTube kanalen for der har vi en runde hvor vi spør dere om ting dere ønsker og se! PS felleskap fungerer ikke på nettbrett kun mobil og pc!


Men blir jeg alene i denne serien??

Nei det blir jeg ikke hvem som er med i denne produksjonen kan jeg ikke gå ut med helt enda, men jeg tror dere vil være veldig fornøyd med hvem som er med og for og tilføye litt så når Kevin har tid og ikke jobber så blir han og se i denne serien her også som gjest!


Så til dere som er betalt medlem til kanalen, dere får nå tidlig tilgang til episoder fremover, og med tidlig tilgang snakker vi om at dere ser episoder 24 til 48 timer før alle andre.


Fordelsprogrammet for betalt medlemmer på YouTube vil bli større og mer innvirkende for dere i fremtiden nå mot nytt år, dere får tilgang til mye nytt og får se feks bloopers og mye annet rart som skjer i opptak.


Håper dere setter pris på dette og ser lyst inn mot et nytt år med mye nytt sammen med oss!


Ha en flott dag videre.

Mvh Arne Heggelund ( Games Of Tor )

348 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page