top of page
  • Forfatterens bildeAdmin

Velkommen til vårt nye hjem!


Hallo folkens endelig kan jeg komme med en oppdatering til dere, og det gledes mye å kunne gjøre det :-D


Som dem fleste av dere nå er klar over så har vi vært på flyttefot ca 1 ukes tid, og med alt som skal flyttes så er dette ikke en liten oppgave.


Men vi er godt i gang i nye huset med og bo oss til, jeg har i dag startet og bygge kontoret mitt så dere skal få se et kjapt utsnitt av det nå.Jeg har akkurat startet prosessen så jeg er ikke godt i gang men det er en start.Denne gangen blir kontoret i en sval og god kjeller så nå blir det lett og jobbe på varme sommerdager.


Jeg har en utfordring her vi bor nå og det er internett, vi har nett men det fungerer ikke optimalt. Så i starten har jeg bestilt meg telenor trådløst bredbånd med støtte for 1000mb og håper det vil være greit i starten, og over nyttår i 2 kvartal kommer det fiber her så vi håper alt løser seg lett frem til det.


Så her har dere et lite innblikk i hva jeg driver med nå så når kontoret er klart skal jeg komme med en stream, hvor jeg kan snakke og svare dere på spørsmål dere måtte ha til oss.


Så frem til da ha en fortsatt god sommer, og flere blogg skal jeg prøve og komme med så dere vet litt mer.


Mvh Arne Heggelund ( Games Of Tor )

559 visninger4 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

4 Comments


Gratulerer med nytt hus Tor 🏠

Og selvfølgelig veldig fint hus😀

Like

ørjan kottum
ørjan kottum
Jul 27, 2023

gratulerer tor


Like

Taraks YT
Taraks YT
Jul 26, 2023

Dere har fått veldig fint hus Tor.🤠 Gleder meg til streams fra nye huset.😀

Like

Adrian Ekhaugen
Adrian Ekhaugen
Jul 26, 2023

gratulerer tor

Like
bottom of page