top of page

Update patch 1.3

Oppdatert: 3. mar. 2022

Har nå sittet å sett litt på fsclub sine sider å fått med meg at det kommer en update om noen uker, hva denne updaten inneholder er jeg litt usikker på, det eneste som sto var at den inneholdt 2 eller 3 nye kjøretøy+bugfixes, jeg kommer til å redigere dette innlegget etterhvert som jeg kommer over ny informasjon


Se gjerne video jeg la ut, denne videoen inneholder info om hva som kommer på neste update og hva slags bugs som blir fiksa :-)
ENDELIG


Her kommer en lenke om neste update patch, klikk på knappen under for å se hva update patchen inneholder :-)Grafikk på Farmingsimulator2022

Jeg har sett mange som klager over dårlig grafikk på farmingsimulator2022 om dagen

det synes jeg er veldig rart egentlig for jeg har ikke noen problemer med grafikken,

men det som er viktig og huske på er at man helst skal la være å justere for mye angående grafikk, spillet er ikke 100% ferdig utviklet enda, shader i simulator spill har egentlig ikke så mye for seg egentlig, ja klart det at ting ser bedre ut, men det går selvfølgelig utover frames (fps) i spillet, hvis man vil ha et bra resultat så bruker man anbefalte grafikkinnstillinger, man tar et kjapt google søk på det skjermkortet man har å ser hva man kan kjøre spillet på, gjør man det så vil man fort merke at spillet flyter på en helt annen måte enn hvis man kjører alt på full grafikk.


Jeg skal også bli flinkere til å legge ut ting på bloggen her men i det siste så har det ikke vært så mye å skrive om egentlig, men ønsker alle en riktig god helg, følg med på bloggen for videre info :-)

81 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page