top of page
  • Forfatterens bildeAdmin

Premium-utvidelse og Premium-utgave kommer snart!


Gi næring til jordbruksopplevelsen din med Premium Expansion og dyrk ferske grønnsaker på et helt nytt kart med spesialiserte maskiner. Få enda mer med Premium Edition, som inkluderer alt innhold fra år 1 og år 2 sesongkort! Kommer 14. november til PC og konsoller!Premium-utvidelse


Nye avlinger: gulrøtter, pastinakk og rødbeter

Nytt kart: Zielonka (sentraleuropeisk)

Nye fabrikker og produksjonskjeder

Over 35 nye og spesialiserte maskiner

4 nye merker, 15 merker totaltPremium Edition


Farming Simulator 22 Base-Game

Premium-utvidelse (over)

Platinautvidelse

Antonio Carraro-pakken

Kubota-pakke

Vermeer-pakke

Göweil Pack

Høy- og fôrpakke

Uanmeldt pakke 1

Uanmeldt pakke 2All Fresh: Nytt kart og grønnsakerVårt nye jordbruksmiljø minner om de varierte landskapene i de sentraleuropeiske landene. De frodige jordene mellom dammer og elver er bygget på rik jord, og er perfekte for å slå røtter til avlinger og bedrifter.Enda viktigere er at Zielonka er hjemsted for en samling storker som hekker i landsbyen og blir sett flyve grasiøst over regionen.Gulrøtter, pastinakk og rødbeter er lagt til listen over planter du kan dyrke for å dyrke landbruksimperiet ditt. Apropos, imperium: nye fabrikker og produksjonskjeder er selvfølgelig inkludert. Produser nærende suppe og hermetikk for å behandle grønnsakene. Pluss: potetgull!


Nye merker og maskinerFor å møte kravene til de nye avlingene, bruker du spesialiserte maskiner for å så, høste og transportere. Før du sår, må du forberede såbedet for grønnsaksdyrking og lage rygger med stort volum!Her er noen eksempler: lag åsene med GRIMME GF 400 & GF 800, plant avlingene med Kverneland Miniair Nova-serien, og høst dem med selvgående og slept hogstmaskiner fra Dewulf før du bruker WIFO-utstyr til transport!Autentisk digitalisert med flere detaljer enn noen gang, Premium Expansion har mer enn 35 kjøretøy og redskaper. Produsentene Dewulf, Gorenc, Agrio & WIFO debuterer i serien, mens BEDNAR, Fiat, GRIMME, Kverneland, SaMASZ og andre også utvider garasjen.


Velg og forhåndsbestill nå!Få Premium Edition hvis ...


... du ikke eier Farming Simulator 22 eller utvalget av pakker og utvidelser. Den omfattende Premium Edition er det beste alternativet. Det inneholder grunnspillet + alle pakker og utvidelser av år 1 sesongpass og år 2 sesongkort, inkludert den splitter nye Premium-utvidelsen.Få Premium-utvidelsen hvis ...


... du allerede eier basisspillet og tidligere innholdspakker + utvidelser, eller bare ønsker å få Premium Expansion-innholdet for Farming Simulator 22 separat.Er Premium-utvidelsen inkludert i sesongkortet?


Premium-utvidelsen er en del av år 2 sesongkort for Farming Simulator 22. Du trenger ikke kjøpe Premium-utvidelsen hvis du allerede eier dette sesongkortet.

104 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page