top of page
  • Forfatterens bildeAdmin

Ny Farming Simulator Gruppe Og App!

Redigert: Appen og alt blir gratis og bruke, krever kun at dere registrer bruker.


God aften kjære følgere :-)

Ja det er ganske lenge siden vi har lagt ut noe her på bloggen vår og nå er det sannelig på tide med en ny post!


Hva driver vi med om dagen? Jo nå jobber vi med masse som vanlig både innhold og ikke minst et sterkt samfunn, samfunnet er jo inne her da og hva vi kan gjøre her for og gi dere en plass som er åpen for alle.


Vi har nå jobbet med en chat side til dere for og kunne snakke sammen, dele bilder av gården, delebilder av mods, stille spøsmål, hjelpe hverandre osv osv. Så sier dere jo men Tor du har jo en en sånn side på facebook?


Ja det stemmer vi har en sånn side på facebook men vi har fått masse tilbakemelding om at folk ønsker en sånn side utenfor facebook, det er mange grunner til det folk sier feks at dem vil ha en plass dem kan få ha sin hobby i fred og mer frihet for og legge ut innhold uten at venner og familie nødvendigvis ser dette.

Noen ønsker rett og slett og slette sin konto på facebook for dem ikke liker seg der inne, og andre ønsker ikke lage seg konto for og være en andel i dette samfunnet og noen er for unge til og ha konto der.


Så abrakadabra her er vi med hjemmesiden og nøyaktig en sånn side, her kan dere skrive om løst og fast diskutere gårder, vise frem bilder av gården ja og dere kan også dele videoer om dere vil! Jeg jobber i skrivende stund om en egen modhub her på siden som dere kan sende inn mods til oss på, så tester vi moden og sjekker at den er feilfri og publiserer moden om den blir godkjent for feil og mangler, det vil også bli oppdatert mods lister for alle saved games inkludert Erlengrat!


Så kommer sikkert mange til og si at bruke kjapt mobilen til og bruke siden via nettleser er både klønete og vond å bruke, JA jeg er helt enig det er en vond måte og dette må være et verktøy for dere som er lett og bruke og være lett tilgjengelig! Så da tar vi tilbake appen vi slapp for en tid tilbake plukker den i deler og setter den sammen på en ny og bedre måte, den blir skreddersydd for formålet og den skal ha nøye planlegning og fungere godt inkludert må den være lett og bruke. Vi ønsker også og samle inn hoved innholdet farming handler om, og det er og kunne gi dere direkte oppdatering av nyheter fra Giants så det kommer direkte feed fra siden dems og jeg jobber også med en mulighet for og kunne ta ukentlig oppdatering som viser nye mods som har kommet den innehavende uka.


Blogg som dere leser nå vil selvfølgelig følge med over pluss mye mer som hjelper til med at dette skal bli Norges første og eneste app som gir så mye til dere brukere og følgere!

Så vi trenger nå dere følgere og brukere! Vær med og vær aktiv i vårt lille samfunn, bruk siden den kan også brukes via mobil uten app litt knotete og navigere inn men når dere er kommet inn så er den faktisk helt innenfor og bruke. Appen skal komme fortløpende men vi jobber ut noen små feil nå, og denne gangen må vi gjøre alt riktig for at apple slipper oss inn og at ALLE kan utnytte seg av dette vi tar stor stolthet i og gi ut til dere og ikke minst at vi er stolte av og kunne slippe noe med sånn kvalitet videre fremover!


Så nå vil jeg ønske dere alle en riktig god påske og kos dere med Farming Simulator, men husk og sette av tid til og være med familien og gå på påskeegg jakt å en tur på ski :-D


Med vennlighilsen Arne Heggelund ( Games Of Tor ).

590 visninger2 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

2 комментария


Alfred
Alfred
03 апр. 2023 г.

Nice at den endelig kom på apple

Лайк

Isak Stenserud lien
Isak Stenserud lien
30 мар. 2023 г.


Лайк
bottom of page