top of page
  • Forfatterens bildeAdmin

Ny dlc kommer 22 Mars!Ja nå kommer det ny DLC til farming simulator 22 og hva skal vi tenke om den?

Det kommer masse nytt men er dette virkelig en pakke vi vil like, og vil den gi oss noe vi trenger? Se bilder under.PS er flere traktorer men nesten helt like og se på.


Som Giants skriver selv:

Utvid din blomstrende virksomhet med vakre vingårder, frodige olivenhager og store gressfelt med ti kompakte, men kraftige og allsidige traktorer av den historiske italienske produsenten Antonio Carraro. De lar deg operere ekstremt manøvrerbar under spesielle forhold, der andre traktorer ikke kan håndtere terrenget med bratte stigninger og smale områder – perfekt for både vingårdsdrift og gressletter.

Fordi arbeid mellom vinranker og olivenlunder, to av de nye avlingstypene i Farming Simulator 22, krever at du bruker spesialutstyr, inneholder Antonio Carraro-pakken akkurat det du trenger - en rekke traktorer som den klassiske Supertigre 635, den allsidige TTR 7600 Infinity eller det leddede vendbare quadtrack flaggskipet, MACH 4 R.

Det italienske selskapet er en ledende ekspert på å lage løsninger for bønder som arbeider i spesialiserte landbruksområder. Ekstremt kompakt konstruksjon kombinert med tette snusirkler og optimal sikt til alle sider gjør at du kan nå hver eneste vintreet og lund i frukthagen din. Spesielt nyttige er de vendbare førersetene, som lar deg endre retning på et øyeblikk.

Her har nok Giants tenkt at hager og druer er det vi vil fokusere på når vi spiller..

Neida den ser relativt kul ut denne pakken, det kommer jo noe som ser greit ut og noe som ser nesten ut som gammel kubota ( er nok ikke Kubota )


Lurer du på og kjøpe denne pakken men vet ikke om den er verdt pengene?

Vent litt med innkjøp da vel, jeg vil legge en ærlig oppdatering her inne etter at jeg får testet den. Så kan dere ta en avgjørelse på hva dere ser her :-)


Mvh Tor.


49 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page