top of page
  • Forfatterens bildeAdmin

Nabo Serien Sesong 3!

Hallo godt folk :-)

Nå er det vel på tide og komme med litt info ang Sesong 3 av Nabo Serien!

Nå skal dere høre vi har hatt et stort møte nå i dag 6.2.2022, vi er klar for oppstart endelig dette er vel noe dere setter pris på håper vi :-)

Det vi er blitt klart! for nå er oppstart i morgen, vi starter med og bygge map først og starter episode innspilling fortløpende og øser på med humor og godt innhold!


Hvordan blir det med folk, hvem er med?

Jo det blir meg ( Tor ) Akbar selvfølgelig og til manges glede så kommer Roger tilbake :-D

Så vi blir 3 men Roger kan være litt av og på pga privat liv, men vi håper vi kan være alle mesteparten av tiden. Gjør vi rom for mer folk eller mer av feks skumle scener?

Ja det gjør vi, det blir masse av hva folk ser på som godt innhold og hva vi har sett at fanger deres interesse så ja gled dere til mer av både skummelt og humor :-D


Når vil det være realistisk og se episoder på kanalen?

Innholdet slipper når vi føler oss siker på at vi har nok innhold til og slippe episoder uten tilføring av stress med innspilling og redigering,

vi har satt oss en ca realistisk tid for episode slipp som er 1mnd frem i tid men det kan hende episoder dukker opp før :-)


Vil det være innhold på kanalen frem til da?

Ja det vill være streams selvfølgelig! men innspilling kan ha innvirkning på at noen streams faller bort, dette beklager vi på forkant.


Streams: etter at sesong 3 er i gang da stopper streams på Youtube, men vi stopper ikke helt det vil dukke opp noe streams men det er veeeeeldig få!

Men ikke heng med hodet, vi prøver og få innført 1 stream i uka til dere betalte medlemmer og det blir selvsagt inne her dette vill holdt

! Så gled dere dere får se masse bak kulisene av nabo serien!


Så frem til sesong 3 følg med info kommer plutselig :-)


Mvh Tor.

136 visninger1 kommentar

Siste innlegg

Se alle

1 Comment


Gleder meg alleredde

Like
bottom of page