top of page
  • Forfatterens bildeAdmin

Modhub er åpen og mods blir allerede sendt inn!


Hallo folkens og god skjærtorsdag :-)


Som sikkert mange av dere har sett så har vi laget en Norsk modhub som er laget for at dere kan velge og dele deres mod eller en mod edit, dette falt i meget god jord hos flere som gledet seg veldig til oppstarten av dette prosjektet.

Det har vi merket godt for mods er allerede sendt inn av flere av dere, her er det edits og orginal mods, disse blir testet forløpende og blir delt for alle som ønsker og bruke siden vår.


Så har det blitt reist noen spørsmål rundt hvordan jeg har valgt og sette opp siden.

Hvorfor krever dere at vi lager bruker for og laste ned og bruke modhub?

Jo dette gjør vi for og måle trafikken irl og se hvor mange som besøker og laster ned mods på siden, det er masse jobb og drifte dette fremover så selvsagt vill vi sitte med litt data for og se at innsatsen er verdt det.


Hvorfor må jeg bruke fult navn og blir det vist frem på nett?

For dere som ønsker og sende inn mods så står det forklart rett over søknads skjemaet at vi bruker ikke ditt navn uten samtykke, vi skjønner at folk vil bruke dedikerte navn på samme måte som jeg bruker Games Of Tor. Så når dere sender inn mod med link og beskrivelse, så legg ved at dere ikke vil bruke navnet i beskrivelsen og legg ved navn som dere har valgt ut at der vil skal stå.


Så hvorfor må dere da sende inn fult navn?

Dette er en sikkerhet for oss når vi først skal sette i gang et sånn prosjekt, jeg har stått for dette over lengere tid at vi støtter ikke opp under feilaktig bruk eller stjeling av mods.

Så for og kunne sikre oss og at det kan fremlegges bevis vist det sku bli noe oppfølgning er kritisk, derfor ber vi da faktisk folk legge ved fult navn.


Et annet problem vi prøver å løse er chatten.

Når folk sender inn chatt til oss kommer det en automatisert melding som ber deg registrere dere med bruker før det blir sendt noe chatt, men det er mange som velger og sende meldinger uansett uten bruker.

Det får vi beskjed om men vi har satt opp filter som sletter disse meldingene med en gang, så om dere sender melding uten å ha satt opp bruker er det en melding som aldri blir svart for det får vi ikke gjort.


Men er ikke det dumt da at folk ikke får svar?

Jo det er kjempe dumt at vi ikke kan hjelpe dem men det ligger mer bak dette en folk kanskje tror, det er sånn i chatten at vist vi skal svare uregistrert bruker så må vi svare fortløpende for når brukeren forlater chatten får vi ikke svart dere.

Når bruker er satt opp med E-post osv så er det sånn at om du velger og forlate chatten frem til vi får tid til og svare så får du en E-post som viser deg at vi har svart deg og du kan lese svaret rett på E-posten du nettopp mottok.

Det er også flere grunner til at vi velger dette og det er at vi fikk masse klage på at folk ikke fikk svar fra oss og det var ikke noe vi valgte og ikke gjøre, men igjen problemet er at folk MÅ sitte i chatten og vente så lenge bruker ikke er registrert. Så husk skal du chatte lag bruker først!


Da har vi fått dekket litt temaer her i dag og jeg oppfordrer dere til og følge med i modhuben på siden der kommer det mye kult fremover, ha en fantastisk god påske videre :-)


Skrevet av Arne Heggelund


357 visninger1 kommentar

Siste innlegg

Se alle

1 Comment


SkaaraaSGutteN yt
SkaaraaSGutteN yt
Apr 18, 2023

Hei! Tor får vi være med i serverne deres?

Like
bottom of page