top of page
  • Forfatterens bildeAdmin

Kevin har fått seg jobb, Hurra! :-DHallo folkens og goood fredag!


Yes jeg hopper innom med en flott beskjed om at Kevin har fått seg jobb og det er kjempe knall, han bestemte seg for og ta et jobb år og fikk seg jobb nå for noen uker siden.


Og da tenker dere sikker noen uker også informerer du oss ikke før nå??

Nei og det er en god grunn til det, vi har sett an situasjonen til Kevin og hvor mye han eventuelt må jobbe fremover for og kunne gi i hvert fall noe form for info.


Vi har jobbet oss gjennom mapet Lodygowo og har startet på nytt map som er produsert noen episoder av meeeen vi ligger ikke kjempe bra an for og være helt ærlig med dere, vi har igjen julekalender, fortsettelse av Tor & Kevin's Nabo Serie, Minecraft osv osv.


Så i det siste har det vært mye jobb på Kevin og han har hatt ferie og det har ikke vært mye tid til overs til innspilling og det merker særlig jeg som sitter med alt fra innspilling til redigering, opplasting, med mer og jeg begynner og bli litt svett da jeg ser episoder renner ut og produksjon står så og si helt i ro...


Dette er IKKE noe innlegg med at Kevin blir borte så slapp av! Kevin BLIR IKKE BORTE men jeg er usikker på hvor mye jeg og Kevin klarer og produsere sammen fremover for skal vi klare det trøkket vi har gitt og fortsette og like mange episoder i uka så går ikke det med at Kevin jobber, for det blir for lite tid til innspilling og det resulterer i dårlig innhold og vi taper mer en vi vinner på det.


Så jeg vil bare komme med litt info i god tid på forkant at det kan bli endring i mengde innhold med Kevin og at det trappes en god del ned, men jeg har en plan og det vil komme like mye innhold men hva Kevin er inkludert i ser vi litt lenger frem men det kommer selvsagt info om alt dette når planene er ferdig og at vi har noe og opplyse dere med :-)


Så håper dere skjønner dette og at vi er glad på Kevin's vegne og gratulerer han med en flott jobb og bra fremtid :-D


God helg og kos dere masse!

Mvh Arne Heggelund ( Games Of Tor )

479 visninger3 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

3 Comments


GRATULERER KEIN😁


Like

GRATULERER MED JOBB KEVIN HÅPER DU FÅR ET FINT JOBBEÅR😀🚜🚛

Like

Gratulerer med jobb Kevin

Like
bottom of page