top of page
  • Forfatterens bildeAdmin

Julekalenderen må bli ferdig!


Hallo folkens nå er desember rett rundt hjørnet og vi har spilt inn julekalender for i år woho:-)


Men i år er vi dessverre veldig seint ute med og bli ferdig med denne kalender'n, for normalt pleier vi og være ferdig redigert ved disse tider her.


Men pga at folk har jobb osv så har da dette dessverre gått litt utover dette med og bli ferdig med kalenderen, så jeg må bruke all min tid fremover nå til og redigere og laste den opp til Youtube sånn at vi er klar til desember :-)


Så da går det utover noe innhold og dem neste 2/3 ukene blir sånn: Mandag Onsdag Fredag= Tor & Kevin's Naboserie går som normalt.


Lørdag= Jakten på virkeligheten går som normalt.


Søndag= Søndags mods blir stoppet.


Tirsdag= Hvordan gjør jeg det blir stoppet.


Så jeg håper jeg klare og bli ferdig innen to uker er gått, men vi sier for og være sikker at det kan hende dere må vente 3 uker før dere ser søndags mod og hvordan gjør jeg det tilbake på kanalen dessverre. Men jeg kan fortelle dere at julekalenderen i år den kommer til og sette plaster på såret for mistet episoder på kalenderen i år er helt EPISK jeg lover gled dere!!

237 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page