top of page
  • Forfatterens bildeAdmin

Hvor kan man kontakte oss i Games Of Tor??


God kveld folkens :-)

Jeg kommer med et lite innlegg om og kontakte oss, vi har over en lengere periode vært flinke på og informere dere om at vi IKKE ønsker at dere kontakter oss på snap, discord, messenger, telefon eller sms for og spørre oss om mods og spillet osv.


Men i det siste har det blitt veldig mye av dette at vi blir kontaktet privat mot våres vilje, dette er som sakt uønsket og vi håper at dere kan akseptere dette.


Vi bruker masse tid på og sitte å svare dere her på hjemmesiden og vi har flinke moderatorer som kan svare på det meste, så dere må stole på dem når dem svarer! For er dem usikker på hva dem skal svare, så forhører dem seg med oss før dem gir endelig svar til dere.


Så jeg råder dere til og bruke chatten her på hjemmesiden OG HUSK REGISTRER DERE MED BRUKER FØR DERE SKRIVER TIL OSS ELLERS FÅR DERE IKKE SVAR.

Og får dere ikke svar med en gang så husk vi kan ikke sitte 24/7 og chatt er åpen Mandag-Fredag 08:00-21:00 og i helgene og helligdager er vi selvsagt helt stengt, så ikke fall for fristelsen om og kontakte oss privat om dere ikke får svar med en gang for da blokkerer vi dere.


Ha en fin kveld videre.

Mvh Tor.


131 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page