top of page
  • Forfatterens bildeAdmin

Hva skjer nå etter at gamle naboserien er over?Hallo :-) folk spør mye hva som skjer nå når gamle naboserien er over og når kommer det episoder.


Hva som skjer er at Tor & Kevin's Naboserie vil ta over og bli hoved serie som har sendings dager Mandag, Onsdag & Fredag kl 06:00 disse sendings dagene starter neste uke altså Mandag 8 mai 2023.


Ellers i løpet av året kommer det mer og nytt innhold utover året med solo serien og det kommer en revisit av Big Bud Onsdag også, og når er dette noe dere kan forvente at dukker opp på kanalen?


I første omgang vil jeg få flytta ferdig og komme meg inn i nytt hus og få satt opp kontoret på ny, så det vil nok bli høst/starten på vinteren før jeg kommer meg i gang ( tror jeg ) så det er litt frem i tid men sommer er en tid for og være ute og ikke sitte inne og se masse serier? Så høsten passer bra??


Ellers er det selvsagt en ny runde med julekalender i jula, der blir både jeg Rune & Kevin, denne er allerede under planlegning og den får en hel historie i år så den blir fornyet og skal gi et nytt type innhold så gled dere til det!


Så frem til i høst blir det Tor & Kevin's Naboserie Mandag, Onsdag og Fredag inkludert er jo Jakten på virkeligheten ( Minecraft ) hver søndag.


Så håper dere sette pris på innholdet vi gir dere og ser frem til resten av året, jeg skal også være flink og prøve å streame så mye jeg kan i sommer men kan ikke love hvor mye det blir:-)


Ha en flott dag videre.

Mvh Tor.

168 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page