top of page
  • Forfatterens bildeAdmin

HORI Farming Vehicle Controls - Forhåndsbestill nå!


Å styre spesialiserte kjøretøy og maskiner er alltid gøy, uansett hvilke kontroller du velger. Men hvis du liker den virtuelle jordbruksopplevelsen din så oppslukende og morsom som mulig, kan det være lurt å sjekke ut de splitter nye HORI Farming Vehicle Controls!


Oppdrettskontroller av høy kvalitet kommer snart!Sammen med HORI, produsent av høykvalitets gamingutstyr, presenterer vi deg neste generasjon oppdrettskontroller. Hjul, sidepanel med kontrollspak og gass, pluss pedaler - alt inkludert. Mer info nedenfor. Du kan forhåndsbestille og få din fra HORI!


Det er hva du får


Full størrelse (34 cm/13,4 tommer) ratt ved 40 grader med 900° rotasjon

Gummigrep og avtakbar rattsnurreknapp

Kontrollpanelenhet med multifunksjonsspak og gasshåndtak

Realistisk og robust blinklysspak

Clutch-, bremse- og akselerasjonspedaler

Ekstremt presise og holdbare Hall-effekt sensorer

76 knapper totalt for full kontroll

Tilpass følsomhet, dødsone og andre innstillinger via app
Med HORI Farming Vehicle Controls for Windows (10/11) kontrollerer du stort sett alle handlinger i spillet uten behov for et tastatur eller andre tilleggsenheter. Spilloppsettet ditt blir i utgangspunktet kabinen til en spesialisert maskin. Kult, ikke sant? Forhåndsbestill nå for å få kontrollsystemet ditt når det lanseres i november! Sjekk ut butikksiden!


FAQ


Hvilke systemer støttes? HORI Farming Vehicle Controls er kompatible med Windows 10 og 11. Konsoller støttes ikke.

Vil komponentene i systemet være tilgjengelige separat?

HORI Farming Vehicle Controls er utformet som en bunt, moduler er ikke tilgjengelige separat.Kan jeg tildele og tilpasse nøkler i spillet? Nøkler kan tildeles via kontrollmenyen i spillet.

Er HORI-systemet kompatibelt med andre eksterne enheter? Kompatibilitet med lignende periferiutstyr fra andre merker kan ikke garanteres, siden systemet ikke er designet med andre systemer i tankene.

Hvorfor kan jeg ikke forhåndsbestille HORI Farming Vehicle Controls? Avhengig av regionen kan kontingenten fra HORI være utsolgt akkurat nå på grunn av popularitet. Hold et øye åpent når den blir tilgjengelig igjen.
750 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page