top of page
  • Forfatterens bildeAdmin

God Lørdag!


Hallo folkens :-) her kommer jeg med et lite innlegg og oppdatering rundt kontoret, når det kommer til og bygge dette så er det mye og ta hensyn til med både utsende og ikke minst hvor brukervennlig utfallet blir.


Så dem to siste dagene har jeg satt opp for og prøve meg frem og ikke minst få litt følelsen for hvor alt står, så langt føler jeg at det virker ganske rett for meg så vi får se. Legger ved et par bilder til.

Som dere ser så står jeg skikkelig i start gropa og det er bare testing om dagen, det ligger mye igjen med plassering av utstyr: mikrofon, streamdeck, kabeler må fikses osv osv så ja masse jobb :-P


Det som er min største utfordring her i huset er som jeg har nevnt før internett, vi har en lokal nettleverandør her oppe men det funger absolutt ikke! treg linje og den overbelastes med feks en på pc og en som streamer serier så jeg bestilte meg telenor trådløst bredbånd som en oppstart så vi får se hvordan det fungerer.


Men fiber kommer hit hvor jeg bor men det er ikke før andre kvartal i 2024 så ca 1 år frem i tid, og med tanke på om vi skal slite mye med nett så er et år fort lenge!


Men vi jobber med nettet og håper en stabil løsning er under utbedring nå :-D


Så da var oppdateringen fra meg ferdig for i dag men mer kommer, når nettet blir "stabilt" kommer det en test stream på kanalen så følg med.


Mvh Arne Heggelund ( Games Of Tor )

371 visninger1 kommentar

Siste innlegg

Se alle

1 Comment


Noor Klarp
Noor Klarp
Aug 08, 2023

det er ikke så moro nå i nette ikke fungere har opp levd det samme 😀

Like
bottom of page