top of page
  • Forfatterens bildeAdmin

Göweil Dlc pakke verdt og kjøpe?


Vi har vært så heldige at det har kommet ny pakke fra Giants, og jeg vil si at denne er faktisk en veldig flott pakke!

Den inkluderer masse flott nytt utstyr og med utstyret gir den oss nye måter på og jobbe med avlinger fremover, den gir også multiplayer biten mer og gjøre sammen og slåtten med og presse å pakke bundter er også underholdende med denne pakken.

Göweil har jo faktisk vært og finne på flere utgivelser av farming simulator serien så den er ikke ukjent for flere av dere lesere, men den har aldri vært så universal som her på FS22 med tanke på alle nye avlinger og scripts.

Så jeg har testet ut denne pakka og fra meg får den 8 av 10 og jeg vil anbefale og kjøpe denne vist du spiller mye farming og liker gjøre ting annerledes og vil ha mer ut av pakka, den inneholder også ny rundballepakker som kan monteres på laster på traktor, hjullaster, telehandler med mer.

Så jeg legger inn info under her dere kan lese ( oversatt til Norsk ) og jeg legger inn noen bilder, husk dere kan bruke vår kode: https://farming-simulator.com/dlc-detail.php?dlc_id=fs22goeweil&code=GAMESOFTOR

bare trykk på linken.

Skrevet av Arne Heggelund.

Info:


Ta gleden av å presse flere skritt videre med Göweil! Betjen et variert sett med profesjonell balle- og pakketeknologi og utstyr gården din med ni nye maskiner og verktøy. Göweil-pakken legger til nye muligheter samtidig som den forbedrer kvaliteten og effektiviteten til operasjonen din, som er avhengig av å presse dine verdifulle ressurser.

Baller og pakk maisensilasje, sukkerroemasse, blandet fôr og mer med pålitelige høyteknologiske maskiner som Göweil LT-Master F115!
Bruk stasjonære og autonome ballepakkere som G4010 Q Profi på gården din for å oppnå høy produksjon av baller i variable former og størrelser.
Rullepakker som Göweil G1015 festes til frontlasteren eller trepunktsfestet for å transportere, pakke inn og stable ballene dine - med én enkelt maskin!
Legg til tanker for tilsetningsstoff for ensilasje til kombinasjonen av ballepakkere for å produsere baller av enda høyere kvalitet enn før – nå med nettbinding også.
I bratte forhold i fjellrike jordbruksland, bruk ballevenderen til å slippe ballene. Ikke tap tid på å løpe etter rundballene dine!
Flytt og oppbevar ballene dine trygt med nye ballegripere og ballegaffler - slik at du alltid har nok TMR og andre ressurser på lager.
Denne DLC-en er kompatibel med Windows-versjonen (inkl. Steam og Epic Games Store) og Mac OS X-versjonen (inkl. Mac App Store) av Farming Simulator 22 (oppdatering 1.9 eller høyere).
95 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Yorumlar


bottom of page