top of page
  • Forfatterens bildeAdmin

ERROR! Vi beklager.


Vi starter med og si at det er ingen fare og prøve komme inn på hjemmesiden, det ligger en teknisk feil hos wix som krasjer med google chrome.

Så ingen fare det er ikke virus!


Hallo folkens. dem siste 3 døgnene har hjemmesiden vært i hardt vær, noen har kommet inn og andre har ikke mulighet.


Jeg har vært i kontakt med wix og fortalt dette men der var det ikke mye hjelp og få dessverre, det ble anbefalt så mye rar og dem la det over på brukere altså alle oss og sto ikke for sine egne feil....


Så anbefalingen fra wix lyder sånn: Vi ser ingen problemer med din side, vi anbefaler tømme catche, tømme logg, oppdatere nettleser, bytte nettleser, restarte router, reinstallere nettleser og en hel del andre ting.


Vi har hatt kontakt med hjemmesiden flere ganger via www.gamesoftor.no men den forsvinner og error kommer sporadisk opp, i dag i denne skrivende stund fikk jeg opp oppdatering av google chrome og har tatt den så vi får se med edge fungerer siden med en gang for dere som vil ungå mye ekstra.


Hvordan oppdaterer man google chrome?


Når du er i nettleseren så trykker du på dem tre vertikale prikkene som er helt til høyre øverst på skjermen, så trykker du på hjelp, så trykker du på om google chrome og se etter oppdatering.


PS etter oppdatering må google chrome restarte så IKKE gjør dette når du jobber med noe viktig!!


Jeg håper dette hjelper og jeg legger meg helt flat og beklager så mye som mulig altså, men det er ikke lett når man ikke får riktig hjelp fra teknisk support og må finne ut av dette selv.


Håper der forblir hos oss selv om problemene ser nytteløse ut nå, så lover jeg at det blir bedre.


Ha en fortsatt fin dag og en knakende god helg.

Mvh Tor

Og til alle skole elever HA EN RÅ FLOTT SOMMERFERIE WOHOOOO :-D

117 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page