top of page
  • Forfatterens bildeAdmin

Da er vi klar for flytting!


God kveld folkens da kan jeg endelig si at alt på kanalen er klart for flytting.


Som nevnt i mitt forrige innlegg så håpet på jeg og klare å blir ferdig med og redigere mest mulig episoder før vi skal flytte, og i dag ble jeg ferdig med og redigere episoder frem til 11 August.


Disse er også lastet opp til yt og planlagt normalt slipp på normale sendings dager, så i morgen vil mine pc'er bli koblet ned og da vill ikke hjemmesiden ha like mye oppdateringer i noen uker, men jeg får Rune til og teste mods som dere sender inn og laste opp dem via bærbar pc sånn tidvis til vi er ferdig flytta.


Så frem til kontoret er klart igjen, kos dere med videoer og følg med på kanalen for det kan komme noen irl streams med meg og kevin men vi lover ikke noe.


Mvh Tor.


285 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page