top of page
  • Forfatterens bildeAdmin

Corsair D5000 air max.

Jeg la ut på snapchat i går at redigerings pc'n har fått nytt "hus" for og kunne leve med noe år til, og med det ble det noen spørsmål.


Så hva er min mening om dette kabinettet så langt? Jeg er meget fornøyd med det og bygge i det var det letteste kabinettet jeg har puttet noe som helst i, det er romslig som gjør til at om du har masse som skal inn som feks radiator til vann kjølig osv så får du plass til 2 av dem vist du bygger stort.

Kabinettet har plass til totalt 10 120mm vifter eller 7 140mm vifter, dette gjør kabinettet perfekt for deg som bruker pcn din ofte tungt som krever masse luft for og holde systemet kjølig.Over viftene er det netting som stopper støv fra og finne seg vei inn i pc'n, disse taes enkelt ut da dem sitter festet med magneter og dekslene på forkant løsnes enkelt med og dra dem ut i forkant og bakkant.Lagring så er det plass til to 3.5 ssd syv 2.5 ssd med og kjøpe ved to ekstra braketter, den leveres med 5 braketter ved reint kjøp uten oppdateringer.Så dette er et kabinett som oppfordrer til et stort og reint bygg det jeg har puttet inn er ikke noe rått bygg, enkelt og lite men jeg sleit mye med varme og unødvendig støy i det orginale kabinettet som var Lenovo Legion T5. Skal du kjøpe et sånn kabinettet så anbefaler jeg og kjøpe ny kjøler av type be quite til cpu, jeg bruker orginal kjøler nå men i et kabinett som skal være stille så er orginal kjøler virkelig en elefant i rommet og bråker veldig mye som hvertfall jeg føler.


Har dere mer spørsmål rundt dette så send gjerne spørsmål her inne på siden, eller sjekk det ut selv inne på komplett.no


Mvh Tor

99 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page