top of page

Arbeidsflyt er viktig !

Ja, sent men godt kommer da ukens anbefaling fra meg til dere.

Som dere kanskje vil merke med tiden fremover så har jeg en “elsk” på effektivisering å detaljer når det kommer til gaming, jeg liker at alt skal ha en struktur men også en mening. Mods for meg, det er kun hjelpemiddel for at en maskin skal flyte bedre enn det den gjør originalt, om det gjelder motor/hydraulikk, hjul/bæreevne eller førerkomfort. Sistnevnte er det vi skal se på litt her i denne ukens anbefaling! Den saken vi skal se nærmere på i dag er hentet rett ut fra Official Farming Simulator sin modhub, den fungerer godt med spillet i sin helhet og gir en god virkning dersom du er den typen som liker “indoor cam” funksjonen.

Mod navn; Work Camera

Funksjon; Rygge cam, Rør cam (høster), henger cam, belte cam (eks potethøster), frontlaster cam. Dette er bare noen av mange muligheter for dette systemet!


Alt dette får du full oversikt over når du kjører "indoor cam" som er svært praktisk!


Det beste er at du selv kan endre/justere kamera som du selv ønsker, syns du kanskje vinkelen på originale oppsettet er en smule problematisk kan du enkelt fikse det. Vinkel/høyde osv kan enkelt justeres ved bare noen knappetrykk. Her har man også muligheten til å legge til flere kameraer på eksisterende utstyr og også til dine egne mods. Beskrivelsen på modhub inkluderer en detaljert dokumentasjon og til og med et Giants Editor-skript for å gjøre prosessen enklere og raskere.


Finner du denne av interesse så husk en ting, les gjennom all info før nedlasting slik at du får med deg alle muligheter, da vil du også få mest mulig utbytte av systemet som jeg er ganske sikker på at du vil like.


Her er mulighetene mange 🙂

Gi gjerne en kommentar eller tommel om dere liker litt “nerdemods” 😀 Det gir oss en indikasjon på om vi skal tipse om flere slike.





Nedlastningslink; Farming Simulator Mods


Paltform; PC/MAC


Utgiver; [NMC]T-Bone


Skrevet av; Petter / Games Of Tor



Vi i Games Of Tor As eier ikke noe av det respektive innholdet, våres meninger er basert på våres pc og hva vi har til rådighet. Hva som er reelt for dere og deres pc kan ikke vi stå for.


Alt brukergenerert innhold på ModHub er egenskapene til deres respektive skapere. Vi er ikke ansvarlige for dette brukergenererte innholdet eller eventuelle skader de kan forårsake på spillet ditt. Hvis du tror ditt brukergenererte innhold eller deler av det er på uten ditt samtykke, vennligst kontakt; abuse@giants-software.com

146 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page